Vragen? Bel ons:

0118-638050

 

Snelle levering !   -   Uitstekende service !   -   Veilig betalen !

 

 

Search Site

Over ons

 

Harrie Verkaik b.v.  Sportprijzen en Relatiegeschenken

In 2013 vierde ons bedrijf het 35 jarig bestaan. In 1977 begonnen wij in Middelburg als filiaal van een groot bedrijf uit de Randstad, gespecialiseerd in SPORTPRIJZEN en RELATIEGESCHENKEN. In het jaar dat wij 10 jaar bestonden verhuisden wij vanuit het centrum naar ons huidige pand aan de rand van Middelburg waar wij 1200 vierkante meter showroom, kantoor en opslagruimte tot onze beschikking kregen.

Veelzijdigheid maar vooral flexibiliteit is erg belangrijk voor onze klanten. Dat wij zowel grote als kleine opdrachten snel kunnen uitvoeren en dat wij door onze jarenlange ervaring deskundig advies kunnen verstrekken, wordt door onze relaties zeker op waarde geschat! Het snelle leveren is mede mogelijk doordat wij een groot deel van de door ons aangeboden artikelen in eigen beheer kunnen graveren, transfereren en sublimeren!

Door het regelmatig bezoeken van de diverse vakbeurzen in binnen- en buitenland blijven wij op de hoogte van de nieuwste producten en volgen wij de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Zo worden er steeds meer producten aangeboden welke vriendelijk zijn voor het milieu. Deze ontlasten het milieu niet alleen tijdens het productieproces maar ook doordat deze te recyclen zijn, of zelfs van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Bent u in dit soort artikelen geïnteresseerd, dan sturen wij u graag op aanvraag de speciale catalogus toe. 

Niet alleen zijn wij milieubewust, wij vinden ook dat onze maatschappelijke verantwoording moeten nemen. Het is daarom dat wij organisaties en/of evenementen ondersteunen zoals de Ride for the Roses en Alpe d’Huzes. De diverse sportorganisaties sponsoren wij op bescheiden schaal en ook de topsport vergeten wij niet gezien onze aanwezigheid bij het topsport evenement in Zeeland: Het Challenger Tennis Toernooi!

Via deze website bieden wij de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag ons assortiment te bekijken. Bestellingen kunnen on-line via de webshop worden besteld. Heeft u vragen dan kunt u uw wensen kenbaar maken door een mailtje te sturen naar harrie@verkaik.nl.

Wilt u de diverse producten liever eerst bekijken en over de vele mogelijkheden met ons willen overleggen, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Wij zijn gevestigd aan de Industrieweg 9 te Middelburg.

Waar vind u ons:

Harrie Verkaik BV

Industrieweg 9

4338 PR Middelburg

Tel: 0118- 638 050

Fax: 0118- 633 428

info@verkaik.nl

 

 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag        8:30 - 17:00

Zaterdag en zondag        Gesloten

Back to top